Hjem  – Bærekraft

BÆREKRAFT

Forord av Daglig Leder.

Som entreprenør av blikk og ventilasjon produkter, industri, bygg & anlegg og håndverkere har vår bedrift en aktiv rolle. Vår ambisjon er å kunne være med på å sette forutsetninger og bidra positivt til en bærekraftig utvikling i alle markedssegmentene vi er aktive.

 

Ulstein AS anser videre fokus på sirkulær verdiskapning i leverandørkjeder som en fundamental del av bærekraftig utvikling. Vi jobber derfor aktivt med å stille like strenge krav til våre samarbeidspartnere og leverandører som vi gjør til oss selv. Vi er opptatt av Etisk handel og tilhørende arbeid ønsker derfor selskapet å understreke at dette fokuset er implementert i alle våre pågående og kommende forretningsstrategier og praksiser. Vi håper videre at vi med dette arbeidet kan bidra med positiv innflytelse i de markedene vi henvender oss til.

 

Vi er også glade for at den forankringen vi har fått til i vår forretningsmodell og ser frem til å kunne fortsette vårt bidrag til å skape forutsetninger for en bærekraftig fremtid for oss og for de kommende generasjonene.

 

Fakta opplysninger om Ulstein AS, stiftet i 2013 med utspring fra moderselskapet Ulsteins blikkenslagerverksted AS etablert i 1961.

 

Adresse: Tjønnvoll Industriområdet 4700 Vennesla

 

Antall ansatte året 2023       60 stk         

Alle ansatte har arbeidsavtaler iht arb. miljøloven

 

 

Omsetning     året 2023       
119 mill

 

 

Daglig leder